
Υλικά
- 1 χωριάτικο λουκάνικο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ντομάτα
- ½ φλυτζάνι τραχανά
- 1000 ml. ζωμό κοτόπουλου
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Μπούκοβο
- Φρεσκο
- Μαϊντανό
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το λουκάνικο, το οποίο κόβουμε σε ροδέλες, μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το λουκάνικο.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ζωμό, ζεστό.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα, κομμένη σε κύβους, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι, το μπούκοβο και το πιπέρι.
Δυναμώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τον τραχανά. Βράζουμε για 5-10 λεπτά, ανάλογα πως θέλουμε τον τραχανά!
Σερβίρουμε με μία κουταλιά γιαούρτι και πάπρικα!
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το λουκάνικο.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ζωμό, ζεστό.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα, κομμένη σε κύβους, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι, το μπούκοβο και το πιπέρι.
Δυναμώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τον τραχανά. Βράζουμε για 5-10 λεπτά, ανάλογα πως θέλουμε τον τραχανά!
Σερβίρουμε με μία κουταλιά γιαούρτι και πάπρικα!