Υλικά
(Γύρω στα 30 κουλουράκια)
1 καρότο τριμμένο
1 φλυτζάνι ηλιέλαιο
1/4 φλυτζανιού νερό
1/2 κουταλάκι αλάτι (Εναλλακτικά μπορούν να γίνουν με τριμμένη παρμεζανα, εκεί δεν βάζουμε αλάτι)
1 κουταλάκι baking powder
Ελάχιστο πιπέρι
Αλεύρι (όσο πάρει)
Οδηγίες
(Γύρω στα 30 κουλουράκια)
1 καρότο τριμμένο
1 φλυτζάνι ηλιέλαιο
1/4 φλυτζανιού νερό
1/2 κουταλάκι αλάτι (Εναλλακτικά μπορούν να γίνουν με τριμμένη παρμεζανα, εκεί δεν βάζουμε αλάτι)
1 κουταλάκι baking powder
Ελάχιστο πιπέρι
Αλεύρι (όσο πάρει)
Οδηγίες
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη (εκτός απο το αλεύρι το οποίο θα υπολογίσουμε ζυμώνοντας) και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε σιγά - σιγά το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
- Πλάθουμε κουλουράκια ή ανοίγουμε ζυμαράκι με τα χέρια μας και στην συνέχεια ανοιγουμε λίγο περισσότερο με έναν μικρό πλάστη και κόβουμε με κουπ πατ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.Ψήστε τα 10 λεπτά με αντιστάσεις και 5 λεπτα με αέρα.