Αυτή η συνταγή είναι πλούσια σε βιταμίνες, νόστιμη και ελαφριά. Μας βγάζει ασπροπρόσωπες και μας ικανοποιεί κάθε φορά που τη φτιάχνουμε, χωρίς να μας κάνει να νιώθουμε τύψεις!
Οδηγίες:
1. Κόψτε τα αγαπημένα σας λαχανικά (φρέσκα μανιτάρια, ντοματίνια, πολύχρωμες πιπεριές, κολοκυθάκια και όποιο άλλο λαχανικό σας αρέσει) σε μέγεθος μπουκιάς.

2. Βάλτε τα σε ένα ρηχό ταψί.

3. Ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο (στο εμπόριο θα βρείτε ελαιόλαδο και σε πρακτική μορφή σπρέι!)

4. Πασπαλίστε τα με φρέσκο, ψιλοκομμένο δεντρολίβανο (ή άλλο φρέσκο μυρωδικό της αρεσκείας σας), αλάτι & πιπέρι

5. Ψήστε τα στο φούρνο στους 190°C για 20 λεπτά.

Καλή όρεξη!
Στέλλα Χαμακιώτη